Werken bij
EMERGO

Arbeidsvoorwaarden en verlof

Financiële regelingen

Het salaris dat je bij ons gaat verdienen is afhankelijk van de schaal waarin je functie is ingedeeld. Daarbij spelen de gevraagde opleiding, de zwaarte van de functie of het aantal jaren ervaring een rol. Kom je met de auto naar het werk? Dan ontvang je van ons een gepaste reiskostenvergoeding. Voor werk-werk verkeer ontvang je € 0,37 per kilometer. Daarnaast bouw je gedurende je werk pensioen op voor later. Emergo is aangesloten bij het Pensioenfonds voor de Bouw (BPF Bouw).

Een goede werk-privé balans

Dat je naast je werk ook geniet van je vrije tijd vinden we belangrijk. Ben je werkzaam in de productie? Dan krijg je jaarlijks 38 verlofdagen op basis van een 38,75-urige werkweek. Met een job op kantoor ontvang je 45 verlofdagen op basis van een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er opties voor parttime werken, hebben we diverse verlofregelingen waarvan je gebruik kan maken (ouderschapsverlof, vitaliteitsverlof, zorgverlof etc.) en kun je wanneer je werkzaamheden dit toelaten ook vanuit huis werken.

Fietsplan en bedrijfsfitness

Bewegen is goed en daarom helpen we je hier graag bij. Met onze bedrijfsfitness kun je met gemiddeld zo’n 40% korting voordelig sporten bij honderden sportlocaties naar keuze. Grote kans dat de sportlocatie bij jou op de hoek er ook gewoon tussen staat.

Wil je met de fiets naar je werk komen? Dat stimuleren we! Want fietsen is gezond en milieuvriendelijk. We doen dit via ons fietsplan. Hiermee geniet je van financieel voordeel bij aanschaf van een compleet fietspakket.

Veiligheids- of beeldschermbril op sterkte

Als werkgever willen we zorgdragen voor je veiligheid en gezondheid. Daarom kun je via ons een veiligheidsbril (op sterkte) of een beeldschermbril aanschaffen.

Innovatie- en motivatieprijs

We hebben veel aandacht voor innovatie. Jaarlijks reiken we onze eigen Innovatie- en Motivatieprijs uit. Tientallen ideeën worden ingestuurd. Daaruit maken we een selectie en de beste bedenkers winnen een mooi bedrag. Heb je goede ideeën om slimmer, leuker, efficiënter of beter te werken? Laat het vooral horen en wie weet word jij de volgende winnaar!

Robin

Werkvoorbereider

"Voor de Innovatie- en motivatieprijs bedacht ik het kant-en-klare knieschotluik. Het maken van de knieschotluiken op de bouw was zeer arbeidsintensief. Nu maken we deze vooraf en ligt het kant-en-klare knieschotluik bij ons op voorraad. We sturen hem op afroep naar de bouw vlak voor de oplevering van de woning. Dat werkt super! En zo zie je maar, wanneer je bij Emergo een idee aandraagt, krijg je ook echt de kans dat er daadwerkelijk iets mee gedaan wordt!"