Wij gaan met plezier naar ons werk! Jij straks ook?

Sybrand

Montagecoördinator

"Ik weet zeker dat wij een goed product op de markt zetten en dat maakt het werk leuk. De sfeer bij Emergo is ook goed. Bij Emergo is er vertrouwen en kijken ze goed naar welke job bij wie past. Alles is ook bespreekbaar en we worden gewaardeerd voor wat we doen. Dat merken we en dat laat Emergo ook zien. Een stap harder lopen doe je dan ook met plezier als dat nodig is. Je kan zeker zeggen dat Emergo voelt als een familiebedrijf."

Jonathan

Projectcoördinator

"Ik werk al jaren met plezier bij Emergo en het is mooi om mee te mogen maken dat een bedrijf in zo’n korte tijd hard groeit en ontwikkelt. Wat het zo mooi maakt is dat we vooruit kijken, naar ontwikkelingen, naar uitdagingen, de vraag vanuit de bouw en denken in oplossingen."

School of Industry

Tijdens onze interne opleiding leer je meer over de verschillende aspecten van onze branche en werkwijzen. De opleiding is gratis en bestaat uit zowel theorie- als praktijklessen.

"Ik gebruik mijn tijd graag om beter te begrijpen wat ik nou precies aan het bouwen ben. Ik hoop ook zeker een branchecertificaat te halen. Dat is belangrijk om mijn toekomst zeker te houden."

Erik - assemblagemedewerker
Lees meer

Donald van Kooij

"Dat je weet wat het werk is, wat er van je gevraagd wordt en wat de standaarden zijn voor onze producten is voor het hele bedrijf belangrijk, want op die manier blijft de kwaliteit hoog. Door de Emergo School of Industry krijgen we een beter totaalbeeld van onze branche. Door deze lessen weten wij als collega's ook van elkaar welke vaardigheden en kennis we in huis hebben."