Wij gaan met plezier naar ons werk! Jij straks ook?

Sybrand Jonker

"Ik weet zeker dat wij een goed product op de markt zetten en dat maakt het werk leuk. De sfeer bij Emergo is ook goed. Bij Emergo is er vertrouwen en kijken ze goed naar welke job bij wie past. Alles is ook bespreekbaar en we worden gewaardeerd voor wat we doen. Dat merken we en dat laat Emergo ook zien. Een stap harder lopen doe je dan ook met plezier als dat nodig is. Je kan zeker zeggen dat Emergo voelt als een familiebedrijf."

Jonathan Versluijs

"Ik heb al die jaren met plezier bij Emergo gewerkt en het is mooi om mee te mogen werken dat een bedrijf in zo’n korte tijd hard groeit en ontwikkelt. Wat het zo mooi maakt is dat we vooruit kijken, naar ontwikkelingen, naar uitdagingen, de vraag vanuit de bouw en denken in oplossingen."

School of Industry

Emergo biedt jou de mogelijkheid om naast je werk onze gratis interne opleiding te volgen. Tijdens deze opleiding leer je meer over de verschillende aspecten van onze branche en werkwijzen.

"Ik gebruik mijn tijd graag om beter te begrijpen wat ik nou precies aan het bouwen ben. Ik hoop ook zeker een branchecertificaat te halen. Dat is belangrijk om mijn toekomst zeker te houden."

Erik - assemblage medewerker
Lees meer

Tobias Borst

Wij dagen onze werknemers uit zich te ontwikkelen en willen ze graag een inspirerende werkplek geven. Tobias Borst: "Dat ik de theorie die ik op school leer direct in de praktijk kan toepassen bij Emergo maakt mijn deeltijd-opleiding leuk."

Donald van Kooij

"Dat je weet wat het werk is, wat er van je gevraagd wordt en wat de standaarden zijn voor onze producten is voor het hele bedrijf belangrijk, want op die manier blijft de kwaliteit hoog. Door de Emergo School of Industry krijgen we een beter totaalbeeld van onze branche. Door deze lessen weten wij als collega's ook van elkaar welke vaardigheden en kennis we in huis hebben."