02 mei 2024 · Leestijd: 2 minuten

Sybrand's ervaring bij Emergo

Sybrand, werkzaam bij Emergo sinds 2010 als montagecoördinator, deelt zijn ervaring vanuit Nijmegen, waar hij een montage project leidt met zijn team. Maandag staat er weer een nieuwe klus op de agenda: een nieuw blok monteren. Voor Sybrand is elke dag anders, en dat maakt het werk boeiend. De dynamiek van buiten werken brengt een extra dimensie met zich mee, vooral met de grillen van het weer in het spel. Van hete dagen tot mogelijk werken in de sneeuw, elke omgeving biedt nieuwe uitdagingen.

 

Cruciale Rol van Communicatie

Sybrand benadrukt het belang van communicatie in het werk bij Emergo. Een soepel verlopend project is als een feest om aan te werken, en dat bereikt hij door open en eerlijke communicatie te waarborgen. Dit bevordert niet alleen de samenwerking, maar zorgt er ook voor dat iedereen zich betrokken voelt bij het project. Met verschillende communicatiemiddelen tot hun beschikking, blijft visueel contact de meest effectieve manier, vooral bij het oplossen van problemen.

 

Evolutie in Technologie en Werkmethoden

Hoewel de montagetechnieken grotendeels hetzelfde zijn gebleven, zijn er wel veranderingen in trends zoals luchtdicht bouwen en het gebruik van nieuwe materialen zoals flexpur. Deze veranderingen stellen Sybrand en zijn team voor nieuwe uitdagingen en vereisen precisie om aan de steeds strengere normen te voldoen.

 

Trots op Prestaties en Bedrijfscultuur

Sybrand deelt een anekdote over de trots die hij voelt voor zijn werk, vooral wanneer zijn collega's in de fabriek zijn werk op afstand bewonderen. Deze trots is ook geworteld in de bedrijfscultuur van Emergo, waar vertrouwen, waardering en een gevoel van gemeenschap heersen. Het bedrijf voelt voor hem aan als een familiebedrijf, waar iedereen gewaardeerd wordt en zich thuis voelt.

 

ICS-EmergoVisie_InterviewKrommenie-24.jpg
ICS-EmergoVisie_InterviewKrommenie-16.jpg