Werken bij
EMERGO

Jij staat aan het roer van je eigen groei

Wie wil leren is welkom

We investeren in kennis en vakmanschap en dagen je uit je te ontwikkelen. Ervaring in de bouwsector is niet per definitie nodig. Iedereen die wil, is bij ons welkom om het vak te kunnen leren. Naast de reguliere opleidingen kun je bij ons gratis een intern, hoogwaardig en meerjarig trainingsprogramma volgen via de Emergo School of Industry. Dit is een interne school voor iedereen die graag meer wil weten over onze branche en werkwijzen en graag wat vrije tijd investeert om een branchecertificaat of zelfs een compleet diploma te halen.

Kubilay

Assemblagemedewerker

“Bij Emergo kun je van nul doorgroeien naar honderd procent. De motivatie die je hebt, is belangrijker dan de ervaring die je mist. Je leert hier zoveel. De opleiding geeft je diepgang in wat je doet. Met de School of Industry krijg je een inzichtelijk beeld van datgene wat je maakt en waarvoor het dient. Je leert begrijpen hoe je van het materiaal dat op de bokken ligt, de losse onderdelen, een compleet dak bouwt."

School of industry

Tijdens onze interne opleiding leer je meer over de verschillende aspecten van onze branche en werkwijzen. De opleiding is gratis en bestaat uit zowel theorie- als praktijklessen.

"Ik gebruik mijn tijd graag om beter te begrijpen wat ik nou precies aan het bouwen ben. Ik hoop ook zeker een branchecertificaat te halen. Dat is belangrijk om mijn toekomst zeker te houden."

Erik - assemblagemedewerker

Gerrit

Praktijkopleider

“Tegen de jongens die hier nieuw binnenkomen, vertel ik altijd: we gaan niet tegen elkaar schreeuwen en als er wat is, gaan we met elkaar in gesprek. De sfeer en motivatie zijn belangrijk, dan komt het werk vanzelf af.”

Mensen gaan meedenken

De kennis die de deelnemers aangereikt krijgen geeft verantwoordelijkheidsbesef. Mensen gaan meedenken. Hoe meer kennis je hebt, des te meer betrokken word je bij het product en de productie. De kwaliteit wordt ook beter. We zien die betrokkenheid heel duidelijk terug. We doen elk jaar weer mee aan een Innovatieprijs. Daarbij zie je ook ideeën vanaf de werkvloer komen. Goede ideeën die doorgevoerd worden over de hele productie.

Donald

Assemblagemedewerker

"Dat je weet wat het werk is, wat er van je gevraagd wordt en wat de standaarden zijn voor onze producten is voor het hele bedrijf belangrijk, want op die manier blijft de kwaliteit hoog. Door de Emergo School of Industry krijgen we een beter totaalbeeld van onze branche. Door deze lessen weten wij als collega's ook van elkaar welke vaardigheden en kennis we in huis hebben."